Hartelijk Welkom,

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare auto voor een messcherpe prijs. Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn een autobedrijf dat zich volledig heeft gericht op de verkoop van jong gebruikte maar ook nieuwe auto's. Deze auto's komen meer en meer uit omringende EU-lidstaten. De reden hierachter is eenvoudig. Door verschillende regelgeving en belasting heffingen per land zijn specifieke auto's interessanter in prijs en uitvoering. Prijsverschillen kunnen oplopen tot vele duizenden euro's. Hier maken wij optimaal gebruik van om daar te kopen waar de auto's het voordeligst en het meest compleet aangekleed zijn.

Persoonlijk Contact

Kenmerkend voor onze manier van werken is dat wij dingen graag eenvoudig houden. Geen ingewikkelde contracten of afspraken. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij vinden dat de aanschaf van een auto een prettige ervaring moet zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot na de aflevering.

Als u geïnteresseerd bent in een van onze auto's of heeft u vragen of verzoeken, neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder.

Omdat wij graag alle tijd nemen voor uw bezoek vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Bel +31(0)619966497) of mail naar info@ckautomotive.nl

Ook 's avonds of in het weekend staan wij u graag te woord.

Diensten

CK Automotive is een flexibele organisatie met ruim 35 jaar ervaring in mobiliteit. Een groot netwerk en aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s zijn in uw voordeel. Ook voor een zoekopdracht bent u bij ons aan het juiste adres om uw droomauto bij u thuis af te leveren.

Zekerheid

Voor garanties zijn wij aangesloten bij Auto Trust, marktleider in de garantiedienstverlening. Autotrust werkt met gestandaardiseerde garantiedekkingen onder het eigen Autotrustmerk. De verschillende programma's bestaan uit één of meer garantiedekkingen en zijn per voertuig aan te vragen.

3 Verschillende Dekkingen:

De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking; nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. De Autotrust Extra Garantie biedt een ruime dekking op de motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemen. De Autotrust Standaard Garantie biedt een degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto: de motor, transmissie en aandrijving. Voor geschillen is Auto Trust aangesloten bij het onafhankelijke klachten instituut voor de Financiële dienstverlening KiFiD. Dit biedt echte zekerheid.

Remarketing

Poetsen, polijsten en schadeafhandeling maar ook restyle en spotrepair, velgenreparatie, bekleding en dashboardreparatie verzorgen wij via de beste specialisten uit ons netwerk.

Import & Export

Wij zijn gespecialiseerd in het importeren van occasions uit het buitenland. Al jaren zijn wij een betrouwbare partner voor het importeren van auto’s naar Nederland. Onze diensten zijn er op toegespitst om voor u een kwalitatief goede auto te importeren met een zo groot mogelijke kostenbesparing. Of het nu gaat om een grote partij of een enkel stuk, nieuw of gebruikt, ons uitgebreide netwerk wereldwijd levert altijd voordeel op. Ook het transport regelen wij voor U van A tot Z.

Consultancy en interim werkzaamheden zoals wagenparkbeheer en advies, implementatie van re marketing concepten completeren onze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mogelijk gemaakt door Mobilox